Sundhedsundersøgelse

Hos Byens Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Den årlige sundheds­undersøgelse

Selvom du som ejer ikke har observeret sygdom eller gener hos dit kæledyr, er det svært at se de små forandringer, der kan være tegn på sygdom.

Hos Byens Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse, hvor dyrlægen gennemgår dit dyr fra snude til hale. Ved denne undersøgelse vil dyrlægen klarlægge dit dyrs sundhedsstatus, og ved fund af lidelser starte behandling eller rådgive ejeren i den aktuelle terapi. Vi udfylder/udleverer altid en sundhedsbog i forbindelse med sundhedsundersøgelsen, hvori al information og dokumentation vil være nedskrevet.

Ved hjælp af den årlige sundhedsundersøgelse sikrer du dit dyr så tidligt som muligt mod eventuelle lidelser, der kan udvikles til større sygdomsmæssige problemer.

Ved den årlige sundhedsundersøgelse gennemgår dyrlægen blandt andet: øjne, mund/tænder, ører, led, pels, kønsorganer, hjerte og lunger.

Hvis der er tale om et lidt ældre dyr, der lider af en aldersbetinget lidelse, eller hvis dyrlægen finder tegn på problemer – kan vi også tilbyde at tage en blodprøve og undersøge dyrets sundhedsstatus med denne som et supplement.

Såfremt der ikke findes tegn på akut sygdom eller svækkelse af dyrets immunforsvar, kan et vaccinationsprogram fortsættes.

© Copyright - Byens Dyreklinik