AniPlan - Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på forebyggende pleje og sundhed

Hvad er AniPlan?

Hos Byens Dyreklinik Taastrup kan vi nu tilbyde AniPlan til dig og dit kæledyr.

Med AniPlan får du og dit kæledyr bl.a. regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer, kloklip, tandtjek m.m som udføres af vores dygtige dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Derudover får du rabatter på tandrens, blodprøver, urinprøver, foder og meget, meget mere.

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og sunde kæledyr.

AniPlan er en sundhedsplan, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed hos dit kæledyr. AniPlan giver dig mulighed for at fordele de udgifter, du har på dit dyrs sundhed, i faste månedlige betalinger - endda samtidig med, at du sparer penge. Vi gør det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og vaccinationer, så eventuelle sygdomme bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed - og kan spare dig for mange penge.

AniPlan er dog IKKE en forsikring, så hvis du er interesseret i at sikre dit kæledyr mod uforudsete sygdomme, anbefaler vi at kombinere AniPlan med en sygeforsikring hos et forsikringsselskab. Når du er medlem af AniPlan får du rabat hos forsikringen Dyrekassen Danmark.


Hvordan fungerer AniPlan?

Som kæledyrsejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice. Dermed sikrer abonnementsordningen, at din økonomi, i forbindelse med dit kæledyrs sundhed, holdes stabilt gennem en fast månedlig betaling. På den måde kan det nemt medregnes i dit budget.

Vi har skræddersyet vores AniPlan, så vi dækker dit kæledyr ind på bedste vis mod eventuelle sygdomme, så du kan være tryg, samtidig med, at du får adgang til en lang række tilbud på klinikken.

Hvad indgår i vores AniPlan?

Vi har lavet to forskellige sundhedsordninger – en til hund og en til kat.

AniPlan til hund
- Årlig sundhedsundersøgelse + vaccination
- En fri konsultation
- Fri kloklip
- Fri receptudlevering
- Årlig test for hjerte- og lungeorm
- Fødselsdagsgave
- Rabatter m.m

Alt dette får du for kun 98 kr. om måneden. Du sparer mindst 804 kr. pr. år.

AniPlan til kat
- Årlig sundhedsundersøgelse + vaccination
- En fri konsultation
- Fri receptudlevering
- Fødselsdagsgave
- Rabatter m.m.

Alt dette får du for kun 78 kr. om måneden. Du sparer mindst 414 kr. pr. år.

Nedenfor her har vi uddybet de forskellige ydelser;

Sundhedsundersøgelse og vaccination
Til det årlige sundhedstjek, bliver dit kæledyr undersøgt af en af vores dyrlæger. Dyrlægen vil spørge ind til, om der er noget, der er forandret i forhold til eksempelvis adfærd samt gennemgå dit kæledyr fra snude til hale. Blandt andet undersøges tænderne, øjnene og ørerne, der lyttes på hjertet og lungerne og bevægeapparatet og huden tjekkes igennem. På den måde får du på betryggende vis vished om, om der er tegn på udvikling af sygdom hos dit kæledyr, og du får mulighed for at tale med dyrlægen og eventuelle spørgsmål, du har.

Selv hvis du ikke vælger at tilmelde dig AniPlan, anbefaler vi altid, at du får foretaget et sundhedstjek af dit kæledyr en gang om året.

En fri konsultation
Udover det årlige sundhedstjek tilbyder vi også én fri konsultation årligt. Denne kan du bruge som du vil, enten til et ekstra forebyggende sundhedstjek, eller hvis du har mistanke om sygdom hos dit kæledyr.

Fri kloklip
Med i AniPlan får du også gratis kloklip. De fleste hunde har brug for regelmæssig kloklip for at kløerne ikke bliver for lange og er i risiko for evt. at flække eller gro ind i trædepuderne. Det gratis kloklip bookes hos vores dygtige veterinærsygeplejersker.
Tilbuddet gælder ikke kloklip i bedøvelse.

Fri receptudlevering
Når du får udleveret en recept på klinikken, tager vi altid et receptgebyr. Dette gebyr slipper du for, når du har en AniPlan til dit kæledyr.

Årlig test for hjerte- og lungeorm
En gang årligt kan du få testet din hund for hjerte- og lungeorm. Dette gøres via afføringsprøver. Du skal derhjemme samle én afføringsprøve op 1 gang dagligt i 3 dage i træk. Disse 3 prøver skal indleveres til os på klinikken. Herefter sender vi prøverne til et godkendt laboratorie. Når vi får svar tilbage fra laboratoriet, ringer vi dig op med svaret.

Fødselsdagsgave
Hvert år når dit kæledyr har fødselsdag, kan du komme forbi klinikken og få udleveret en fødselsdagsgave af os.

Rabatter med mere
Udover ovenstående får du desuden

  • Fortrinsret til foredrag og kurser
  • 25 % på tandrens
  • 20 % på blodprøver
  • 20 % på urinprøver
  • 15 % på foder fra Royal Canin
  • Gratis tandtjek
  • Gratis vægtkontrol
  • Op til 25 % rabat hos Dyrekassen Danmark

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Aftalen gælder kun på Byens Dyreklinik og kun i den normale åbningstid.

Skal min bedste ven have en sundhedsplan?

Vil du være sikker på, at dit kæledyr kommer til regelmæssige sundhedstjek og får de vaccinationer, tandtjek og kloklip, som det skal have? Og vil du have overskud til det i økonomien? Så er AniPlan det helt rigtige for dig og dit kæledyr. Sundhedsplanen sikrer, at alle de nødvendige og forebyggende tiltag bliver udført, hvis dit kæledyr viser tegn på sygdom og lignende.

Med AniPlan skal du ikke længere bekymre dig om, hvornår du bør tage dit kæledyr til dyrlægen – det er der lagt en klar plan for. Derudover får du store rabatter på flere behandlinger.

Som en positiv sidegevinst, bliver det nemt at få overblik over din økonomi i forhold til dit kæledyr, da du betaler for sundhedsplanen i små månedlige betalinger over betalingsservice.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker AniPlan?

Hvis du ønsker at tilmelde dit kæledyr AniPlan, er alt du skal gøre, at komme forbi os på klinikken enten i Taastrup eller i Waves. Her opretter vi AniPlan sammen. Samme dag som du opretter AniPlan kan du benytte dig af alle tilbuddene.

Ring til os på klinikken, hvis du ønsker at høre mere. Du kan enten ringe til klinikken i Taastrup på telefon 4399 4333 eller til klinikken i Waves på telefon 4422 2344.

 

Del denne historie