Dit besøg

Et besøg på klinikken

For at kunne hjælpe dit dyr på bedst mulige vis har Byens Dyreklinik rigtig gode åbningstider. Mandage har vi åbent helt til kl. 19.00, lørdage fra kl. 10.00 til 14.00 og de øvrige hverdage fra kl. 8.00 til 17.00.

Du er altid velkommen til at komme ind med dit dyr direkte fra gaden, men vi anbefaler at du ringer og bestiller tid, så vi kan nå at forberede dit besøg, og du kan undgå eventuel ventetid.

Da der kan forekomme situationer, hvor akutte patienter ankommer uden bestilt tid, vil disse behandles efter en vurdering af omfanget på skaden/lidelsen. Der kan i sådanne situationer ikke forventes at den forudbestilte tid altid overholdes.

Hvis du ikke tidligere har været hos Byens Dyreklinik med dit dyr, skal du oprettes i vores system. Dette tager som regel 5 minutter, hvor vi vil bede om informationer vedrørende dig og dit dyr. Her ønsker vi blandt andet at få oplyst fødselsdag, chipnummer/øremærke og om dyret er kasteret/steriliseret. Det er en god ide at medbringe dyrets vaccinations-/sundhedsbog, pas samt eventuelle forsikringspapirer.

Når du har fået en tid
Alle patienter som kommer til Byens Dyreklinik vil blive modtaget i receptionen, og vil herefter blive undersøgt i konsultationen. I konsultationen kan du naturligvis være med, hvis du ønsker dette, når dit dyr undersøges eller behandles.

Da det er vigtigt for os, at vores patienter får den tid og opmærksomhed de behøver, og at du som ejer føler dig tryg ved behandlingen, bedes du altid afsætte god tid til dit besøg hos Byens Dyreklinik.